Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni generali

Acest site, oanapopescuargetoia.ro este detinut si operat de catre Oana Popescu Argetoia (denumit in continuare ‘noi’, ‘nostru’). Mai multe informatii despre compania noastra pot fi gasite la sectiunea 13. Urmatorii termeni si conditii se aplica tuturor clientilor si vizitatorilor nostri (denumiti in continuare ‘dvs’).
Prin accesarea si/sau utilizarea acestui site si a serviciilor conexe sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii care include Politica noastra de Confidentialitate.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termini, incetati sa utilizati site-ul nostru.

1. Inregistrare

Cand va inregistrati si va activati contul, ne veti furniza informatii personale precum numele, adresa de e-mail si parola. Trebuie sa va asigurati ca aceste informatii sunt corecte si actuale. Vom trata toate informatiile personale pe care le colectam in conformitate cu Politica noastra de Confidentialitate.
Sunteti responsabil pentru pastrarea parolei in siguranta si pentru orice utilizare si activitate care are loc in legatura cu contul dvs.
Pentru a crea un cont, trebuie sa fiti de acord si sa va angajati sa utilizati site-ul in conformitate cu acesti Termeni care sunt prezentati atat pe pagina de Inregistrare.

2. Notificare de colectare a datelor

Colectam informatii personale despre dvs pentru a raspunde la intrebarile dvs, pentru a va crea un cont, pentru a va trimite buletinul nostru informativ (doar daca v-ati abonat la acesta), pentru a va procesa comanda si in alte scopuri prevazute in Politica noastra de Confidentialitate.
Putem dezvalui informatiile dvs catre terti care ne ajuta sa livram produsele si serviciile noastre (inclusive furnizorii de tehnologie a informatiei, curieri, furnizori de servicii logistice, furnizori de comunicatii si partenerii nostri de afaceri) sau conform legii. Daca nu furnizati aceste informatii, este posibil sa nu va putem oferi toate produsele sau serviciile noastre. Nu dezvaluim informatiile dvs personale destinatarilor care se afla in afara Uniunii Europene.
Politica noastra de confidentialitate explica: (i) cum stocam, utilizam si cum puteti accesa si corecta informatiile dvs personale; (ii) cum puteti depune o plangere cu privire la manipularea informatiilor dvs personale si (iii) cum vom trata orice reclamatie. Daca doriti informatii suplimentare despre procedurile sau practicile noastre de confidentialitate, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact
Prin furnizarea informatiilor dvs personale catre noi, sunteti de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea si dezvaluirea acestor informati asa cum este descris in Politica de Confidentialitate si acesti Termeni.

3. Acuratetea si actualitatea informatiilor

Informatiile de pe site-ul nostru web au scopul de a oferi o descriere exacta a subiectului acoperit. Desi folosim toate incercarile rezonabile de a asigura acuratetea si caracterul complet al informatiilor de pe site-ul nostru in masura permisa de lege, inclusive de Legea consumatorilor din Romania, nu oferim nicio garantie cu privire la informatiile de pe acest site.
Putem, din cand in cand si fara notificare, sa modificam sau sa adaugam site-ului web (inclusive Termenii) sau informatiile, produsele sau serviciile descrise in acesta. Cu toate acestea, nu ne angajam sa mentinem site-ul web actualizat. Nu suntem raspunzatori fata de dvs sau de oricine altcineva daca apar erori in informatiile de pe site s au daca aceste informatii nu sunt actualizate. Prin urmare, ar trebui sa monitorizati orice modificare a informatiilor continute pe acest site web.

4. Site-uri conectate

Site-ul nostru web poate contine link-uri catre site-uri web operate de terti. Aceste link-uri sunt furnizate pentru comoditate si este posibil sa nu ramana actuale sau sa fie mentinute. Cu exceptia cazului in care se specifica in mod expres altfel, nu sustinem si nu suntem responsabili pentru continutul acelor site-uri web legate si nu avem niciun control sau drepturi asupra acelor site-uri web legate.

5. Drepturile de proprietate intelectuala

Cu exceptia cazului in care se indica altfel, detinem sau licentiem de la terti toate drepturile, titlurile si interesele (inclusiv drepturi de autor, desene, brevete, marci comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala) de pe acest site web si in tot materialul (inclusiv tot textul, grafica, siglele, audio si software) puse la dispozitie pe acest site web (Continut).
Utilizarea de catre dvs. a acestui site web si utilizarea si accesul la orice Continut nu va acorda sau transfera niciun drept, titlu sau interes in legatura cu acest site web sau Continut. Cu toate acestea, va acordam o licenta pentru a accesa site-ul web si a vizualiza Continutul conform termenilor si conditiilor stabilite in prezentul Acord si, acolo unde este cazul, asa cum este autorizat in mod expres de noi si/sau de terti licentiatorii nostri.
Orice reproducere sau redistribuire a acestui site sau a Continutului este interzisa si poate duce la sanctiuni civile si penale. In plus, nu trebuie sa copiati Continutul pe niciun alt server sau locatie, iar publicarea, reproducerea sau distribuirea este interzisa in mod expres.
Orice alta utilizare, copiere sau reproducere a acestui site web, a continutului sau a oricarei parti a acestuia este interzisa, cu exceptia limitelor permise de lege.

6. Activitate inacceptabila

Nu trebuie sa faceti niciun act pe care l-am considera inadecvat, ilegal sau interzis de orice lege aplicabila site-ului nostru, inclusiv, dar fara a se limita la:

  • orice act care ar constitui o incalcare a vietii private (inclusiv incarcarea de informatii private sau personale fara consimtamantul unei persoane) sau a oricarui alt drept legal al persoanelor;
  • utilizarea acestui site web pentru a ne defaima pe noi, pe angajatii nostri sau pe alte persoane;
  • incarcarea fisierelor care contin virusi care pot cauza daune proprietatii noastre sau proprietatii altor persoane;
  • postarea sau transmiterea pe acest site web a oricarui material neautorizat, inclusiv, dar fara a se limita la, material care, in opinia noastra, este de natura sa provoace enervare sau care este defaimator, rasist, obscen, amenintator, pornografic sau de alt fel sau care este daunator sau cu incalcarea sistemelor noastre sau a sistemelor unei terte parti sau a securitatii retelei.

Daca va permitem sa postati orice informatie pe site-ul nostru web, avem dreptul de a elimina aceste informatii la discretia noastra si fara notificare.

7. Jurisdictia si legea aplicabila

Utilizarea de catre dvs. a site-ului web si a acestor Termeni sunt guvernate de legile din Romania si U.E.

8. Informatii despre detinator

PFA Oana Popescu Argetoia
Telefon: +40-722-342-204
Email: utilizati formularul de contact
Adresa: Bvd. G-ral Gheorghe Magheru, nr. 29, et. 3, ap. 18, sector 1, Bucuresti, Romania