Carte de vizita

Cunoaste echipa

Team Member

Buna!

Oana este psihoterapeut în cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009 si fondator al proiectului online, PSIHOinFormat. Este specializată în psihoterapie cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe atașament și experențiere somatică. În ultimii ani s-a concentrat, cu predilecție, asupra laturii de prevenție și mai ales de promovare a sănătății mintale. Anterior practicii în cadrul cabinetului propriu, Oana a fost cooptată în echipa de consultanți a companiei Result Development unde a acordat consultanță atât clientului intern cât și clientului extern. Tot aici a ocupat poziția de business developer. Printre cele mai importante responsabilități s-a numărat consultanța în comunicare, recrutare, conceperea și asistarea la assesment center, activități specifice de dezvoltare antreprenorială etc.
În primii ani ai carierei a desfășurat activități de consultanță și operațiuni financiare.
În timpul anilor de studii a participat la numeroase cursuri și work-shop-uri organizate în România cât și în străinătate, de asemenea fiind membră a echipelor de cercetare în diferite proiecte.
Azi este membră a Colegiului Psihologilor din România, Asociația de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală.

Oana Popescu Argetoia

Founder PSIHOinFormat
Team Member

Buna!

Anne-Marie este în prezent studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București în cadrul departamentului de Psihologie. Orele de psihologie din liceu au fost primul impuls care i-au trezit interesul către acest domeniu. Complexitatea și vastitatea ariei psihologiei satisfac curiozitatea și înclinația naturală a Annei-Marie pentru explorarea comportamentului uman. Ea aspiră să își construiască parcursul educațional și profesional, accesând informații moderne și actualizate potrivite fiecărui om. Anne-Marie își dorește să devină psihoterapeut și să aducă contribuția și viziunea personală în munca sa. Proiectele de voluntariat alături de copii de toate vârstele și preferința pentru psihologia dezvoltării și a copilului sunt reperele alegerii de a practica terapia cu copii. Consideră că toți copii sunt speciali si ei bine, dacă ar putea, ar încerca să interacționeze cu toți!

Anne-Marie

Editor PSIHOinFormat