Protectia datelor personale

Politica GDPR

Datele personale reprezintă acele informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. Cele mai cunoscute astfel de informații sunt reprezentate de nume, prenume, data nașterii, codul numeric personal, adresa, numărul de telefon, etc. Legislația românească, ca de altfel și legislația europeană are prevederi foarte stricte cu privire la modul de stocare și procesare a datelor personale ale cetățenilor Uniunii Europene.

Consideram ca informatiile prezentate utilizatorilor acestui website trebuie sa fie corecte, si din acest motiv vom explica mai jos ce date personale colecta si cu ce scop.

I. Protectia datelor

Securitatea datelor personale este o prioritate pentru noi. Din acest motiv vom utiliza datele dumneavoastra strict pe acest website.

II. Acordul dumneavoastra in vedea procesarii datelor personale

Accesul dumneavoastra pe acest website inseamna consimtamantul tacit in a va procesa datele persoanale, precum si acceptul termenilor si conditiilor site-ului. Daca nu sunteti ce acord cu acesta, trebuie sa parasiti acest website.

III. Utilizarea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi utilizate doar cu consimtamantul explicit, si utilizate dupa cum urmeaza:

IV. Tipul de date personale procesate si scopul acestuia

1. Email
Este un camp obligatoriu atunci ne contacti prin intermediul paginii de Contact, sau cand va abonati la newsletterul nostru. Il utilizam pentru a va raspunde la solicitare, sau dupa caz pentru a va trimite newsletter-uri. Nu veti primi mailurile noastre daca nu va abonati, sau daca v-ati abonat si apoi dezabonat folosind butonul de Unsubscribe (afisat automat de clientul de email, in antet). De asemenea ne puteti contacta pentru aceasta problema utilizand formularul de contact.

3. Numele complet
Este un camp obligatoriu atunci ne contacti prin intermediul paginii de Contact, si ne ajuta sa identificam persoana care ne-a contactat.

5. Date despre adresa IP si dispozitivul dumneavoastra
Aceasta informatie ne ajuta sa observam istoricul de navigate pe acest website cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorului.

6. Transferul datelor personale la diferite terti
Securitatea datelor dumneavoastră este esențială pentru noi. Nu am vândut si nici nu vom vinde datele dumneavoastră cu caracter personal către alte terți.
De asemenea, vom furniza datele dumneavoastra cu caracter personal in circumstantele speciale care pot fi prevazute de legile in vigoare sau la cererea motivata a institutiilor publice romanesti.

7. Utilizarea datelor in scopuri comerciale si de marketing
Datele dumneavoastra nu sunt utilizate in scopuri de marketing. Dacă, în timpul activității noastre, considerăm că este necesară colectarea altor tipuri de date cu caracter personal decât cele indicate mai sus, vă vom solicita acordul explicit în acest scop.

V. DURATA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate strict pentru perioada în care sunt îndeplinite scopurile de prelucrare. De exemplu pastram numele si adresa de email in cazul unei solicitari prin pagina de contact pana in momentul in care va raspundem la solicitare sau pana cand ne solicitati in scris stergerea datelor cu caracter personal.

VI. DREPTURILE UTILIZATORILOR

În conformitate cu prevederile legale aplicabile protecției datelor cu caracter personal, vă rugăm să aveți în vedere drepturile pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm:

1. Dreptul la informații corecte cu privire la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră – sunteți binevenit să ne puneti întrebări oricand cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment;
2. Dreptul de a ne întreba despre datele pe care le avem despre dumneavoastră – ne puteți cere să vă informăm care dintre datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de noi în orice moment;
3. Dreptul de a ne cere să modificăm datele pe care le avem despre dumneavoastră – ne puteți solicita în orice moment să vă modificăm datele, în cazul în care aceste date sunt incorecte sau dacă au fost modificate;
4. Dreptul de a ne cere să ștergem datele pe care le avem despre dumneavoastră – ne puteți solicita oricand să ștergem datele personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, în orice moment;
5. Dreptul de a vă dezabona de la serviciile noastre de newsletter în orice moment;
6. Dreptul de a depune reclamații la organele competente, în legătură cu utilizarea datelor dumneavoastră.

Pentru orice întrebări referitoare la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail utilizand formularul de contact.